Thursday, June 30, 2011

Sinh Hoạt Từ Ái: Hội nghị Thú quyền - Animal Rights National Conference (July 21-25, 2011)

Vegan Việt Nam is pleased to introduce the upcoming Animal Rights National Conference, to be held at the Westin LAX Hotel in Los Angeles, California from July 21 to July 25, 2011.  As our fellow vegans around the world, we care deeply about the well-being and happiness of others, animals notwithstanding. Only when there is a total absence of violence in society can we have complete peace on Earth. And it is our belief that all violence against voiceless, defenseless, and innocent animal friends must effectively end in order for a true, vibrant planetary civilization to flourish.

Considered the world's largest and longest-running animal rights gathering, the upcoming event is a homecoming for those who love the Earth and all her inhabitants. There will be more than 100 amazing speakers from 60 organizations, 900 free exhibits, 40 videos (including premieres), and complimentary vegan snacks.

Come to Animal Rights 2011 to share your knowledge, to learn from others, to engage in meaningful conversations, to network for the good of society, and to recharge. Do it for the millions of animals who are suffering out there daily. Do it for your soul. If you care about animals and if ciccumstance allows, please do come, show your support, and meet noble friends, old and new alike. 

Thank you for your kind consideration.

For more information, please visit: www.arconference.org


(List of presenters at the end of page)


Hội nghị Thú quyền Toàn quốc Hoa Kỳ năm 2011 sẽ diễn ra tại Los Angeles, California ngày 21-25 tháng 7. Địa điểm thuận lợi ở ngay phi trường quốc tế của Los Angeles, khách sạn Westin LAX.

Nếu quý vị và các bạn quan tâm đến phúc lợi của loài vật, đây là một buổi họp mặt đông đảo nhất về thú quyền trên thế giới, gồm trên 100 diễn giả đến từ 60 hội đoàn, 90 triển lãm miễn phí, 40 băng thâu hình (có những phim được trình chiếu lần đầu tiên), và thức ăn nhẹ thuần chay miễn phí.

Hàng ngày có biết bao triệu triệu thú vật sống trong đau khổ tận cùng do sự đàn áp và bạo lực của loài người chúng ta. Ngày nào bạo lực còn, ngày đó sẽ không có bóng dáng hòa bình trên hành tinh này. Nếu yêu hòa bình cho chính bản thân mình, cho gia đình, cho nhân loại, và cho thế giới, mong bạn cùng góp một bàn tay để chấm dứt vòng bạo lực. Khởi đầu là ngay trên bàn ăn của mình. Và nếu điều kiện cho phép, nên đến với những hội đoàn, những buổi hội nghị như thế này để chia sẻ kiến thức, để lắng nghe kinh nghiệm, để có những cuộc thảo luận ý nghĩa về đời sống và tương lai, để kết nối trong tinh thần phục vụ xã hội, và cũng để được dịp gặp gỡ những người tri kỷ với tâm hồn cao thượng.

Để biết thêm chi tiết, xin viếng: www.arconference.org

Presenters:
Gene Baur - Farm Sanctuary
Marc Bekoff - University of Colorado
Michael Budkie - Stop Animal Exploitation
Karen Davis - United Poultry Concerns
Debra Erenberg - Amnesty International
Bruce Friedrich - Farm Sanctuary
Camille Hankins - Win Animal Rights
Alex Hershaft - Farm Animal Rights Movement
Melanie Joy - Author, Why We Love Dogs Eat Pigs
Shannon Keith - Animal Rescue
Anthony Marr - Global Anti-Hunting
Shirley McGreal - Int'l Primate Protection
Erica Meier - Compassion Over Killing
Dawn Moncrief - A Well-Fed World
Peter Muller - League of Humane Voters
Jack Norris - Vegan Outreach
Alex Pacheco - 600 Million Stray Dogs Need You
Colleen Patrick-Goudreau - Compassionate Cooks
Will Potter - Green Is the New Red
Becky Robinson - Alley Cat Allies
Nathan Runkle - Mercy For Animals
Sam Simon - Co-creator, The Simpsons
Brenda Shoss - Kinship Circle
Peter Young - Voice of the Voiceless